top of page

Ontwerp en aanpak

Multi Groenprojekten specialiseert zich in het ontwerpen van duurzame tuinen, waarbij een breed scala aan stijlen en materialen wordt benut. Voordat het ontwerpproces start, wordt er zorgvuldig gekeken naar de huidige staat van uw tuin, uw gezinssituatie, en uw levensstijl. Aspecten zoals uw leeftijd, het hebben van kinderen, en uw beschikbare tijd, interesse, en kennis omtrent tuinieren worden meegenomen. In een uitvoerig gesprek worden uw wensen, de gewenste stijl en sfeer, en voorkeuren voor bestrating en beplanting besproken.

Beplantingsplan

Aan de hand van uw wensen en onze expertise, creëren wij een verfijnd en smaakvol beplantingsplan. Door het selecteren van de juiste plantensoorten zorgen we ervoor dat uw tuin in alle seizoenen tot leven komt. Dit maakt uw tuin het gehele jaar door aantrekkelijk, waardoor u optimaal van de buitenruimte kunt genieten.

Aanpassingen voor stedelijke omgevingen

Specifiek voor tuinen in een drukke stedelijke omgeving, zoals de randstad, leggen we de focus op het aanbrengen van de juiste accenten. Het is belangrijk om bepaalde elementen in de tuin te benadrukken of juist aan het zicht te onttrekken. Dankzij onze grondige kennis van de diverse grondsoorten in deze regio, zijn we in staat om met oog voor detail te werken aan de structuur van uw tuin voor de lange termijn.

bottom of page