top of page
Ontwerp

Ontwerp

Multi Groenprojekten ontwerpt duurzame tuinen, waarbij gebruik kan worden gemaakt van verschillende stijlen en materialen.

Voor we beginnen kijken we goed naar uw bestaande tuin, gezinssituatie en levensstijl. Uw leeftijd, kinderen, tijd, zin en kennis van en voor tuinieren.

We praten alles uitvoerig met u door. Wat zijn uw wensen? Welke stijl en sfeer zoekt u? Welke bestrating en beplanting hebben uw voorkeur?

Door uw wensen te combineren met onze kennis zorgen wij voor een perfecte vertaling naar een uitgekiend en smaakvol beplantingsplan. Door de keuze van de juiste planten beleef je immers alle seizoenen in een tuin, het maakt de tuin het gehele jaar door zo aantrekkelijk.

Stedelijke omgeving

In een drukke omgeving, als de randstad, is het extra belangrijk de juiste accenten in uw tuin aan te brengen. Zaken juist benadrukken of juist aan het oog onttrekken. Onze specifieke kennis van de verschillende grondsoorten in de randstad zorgen ervoor dat wij oog hebben voor details die ook aan de structuur van uw tuin op lange termijn  bepalen.

bottom of page